sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

Androgyynisyydestä ja sukupuolellisuudesta

Sukupuolellisuus on kysymys ja asia, mikä määrittelee hyvin keskeisellä tavalla ihmisten olemista. Ihmiset haluavat monesti olla etenkin naisia tai miehiä. Etenkin nuorella iällä sukupuolen tuomat valmiit roolit ovat näkyvästi esillä ja niitä toteutetaan ilman suuremmanlaatuista kyseenalaistamista tai vastaansanomista.
Sukupuolellisuudessa kaikkeen suhtaudutaan seksin kautta ja takia. Juuri etenkin naisia tai miehiä henkisesti olevat ihmiset edustavat kovin tavanomaista hermorakennetta ja henkistä tasoa. Jokainen järkevä ihminen on varmaankin sitä mieltä, että seksuaalisuuden ja sukupuolellisuuden korostamista tulisi yhteiskunnassa estää. Sukupuolellisuuden kysymys on tärkeä asia sen takia, koska se määrittelee suuressa määrin ihmisten käyttäytymistä. Sukupuolellisuuden rajoittamisella voidaan ennakoida ihmisten käyttäytymistä ja samalla siinä voitaisiin parantaa ilmapiiriä kouluissa, lukioissa ja yliopistoissa. Sukupuolellisuus monesti määrittää nuorten käytöstä koulussa, joten kotona tulisi koulun lisäksi antaa oikeanlaista palautetta siitä, mistä käsin erilaisia arvostelmia ja ennakkoluuloja voidaan muodostaa nuorten mieleen.
Sukupuolellisuus on etenkin neroutta ja korkeata älyllistä suoriutumista vastaan oleva asia. Sukupuolellinen toiminta ei monestikaan ole kovinkaan herkästi ohjattavissa, joten ruumiillisten muutostensa kanssa ulalla olevat varhaisnuoret ovat monestikin säntäileviä ja eri suuntaan nytkähteleviä itsetuntotapauksia.
Sukupuolellisuus on myös omalla tavallaan suuresti tasa-arvoisen kohtelun vastainen ideologia. Nämä toisia arvostelevat prinsessat korostavat ”body-languagea” ja katsovat että yliopistossa opiskelun sijasta saman paikan poikien tehtävä on viihdyttää heitä ja asettua arvioitavaksi. Tasa-arvoinen kohtelu tarkoittaa seksuaalisten preferenssien rajoittumista makuuhuoneen suljetun oven taakse.
Androgyynisyys tarkoittaa sen kaltaista seksuaalisuuden määritelmää, jossa samalla kun ihmisellä on toiseen sukupuoleen liittyvä fysiikka, niin nämä ihmiset eivät kuitenkaan omaksu kaikessa toiminnassa saman sukupuolen henkistä roolia. Androgyyniset ihmiset ovat herkempiä ja monesti introvertimpiä ihmisiä kuin ne jotka ohjautuvat sukupuolestaan. Androgyynisissä ihmisissä ei myöskään ole sukupuolen monesti tuomaa oikuttelevuutta.
Androgyynisyyden paras puoli on se, että se jättää tilaa älyllisyydelle ja henkiselle elämälle. Siinä ihmisen preferenssiautonomia on korkeimmalla mahdollisella tasolla, koska sukupuolisuus on yksi merkittävimmistä ihmisen ominaisuuksia määrittelevistä kahtiajaoista. Ihmiset voivat nykypäivänä päättää monista itseään koskevista kysymyksistä ja preferenssi tuohon on korkeimmalla asteella androgyynisyyden myötä. Näistä preferensseistä muodostuu autonominen tila, kun ihminen saa käsityksen itseään ohjaavista voimista.
Media ohjailee tänä päivänä ihmisiä korosteiseen sukupuolisuuteen, mikä on henkisen ylemmyyden vastainen tendenssi. On kaikenlaisia Bacheloreita ja houkutuksensaaria. Kun ihmisiä kohdeltaisiin androgynian näyttämien merkkien tavalla, päästäisiin pois tuosta älyvapaan monkey business-viihdytyksen muodosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti