keskiviikko 11. maaliskuuta 2020

Evoluutio on tyhjänpäiväistä

Evoluutiolla tarkoitetaan lajinvalintaa, jossa kaikkein parhaimmin luonnossa pärjäävät ja lisääntyvät edustavat lajin korkeinta eliittiä ja parhaimmistoa. Englantilainen Charles Darwin kehitti tämän ajattelutavan tutkiessaan vanhoja eläinlajeja ympäri maailmaa. Hän katsoi, että ihmiset kehittyvät alkukantaisimmista eliölajeista kohti korkeimmalla hierarkiassa olevaa ihmissukukuntaa. Ihminen on kuitenkin Darwinin mukaan vain yksi monista eläinlajeista, ja ihmiseksi kehittyminen on edellyttänyt aikaa esimerkiksi simpansseina, gorilloina tai apinoina. Kuitenkaan Darwin ei ottanut kantaa siihen, miten ihmiset voivat pitää arvokkaina sellaisia ominaisuuksia kuten etiikka, taide, filosofia tai esimerkiksi nonfiguratiivinen taide.
Darwinille tärkeää on vain se, joka selviää ja joka pystyy levittämään sukukuntaansa entistä laajemmalle. Lähisuvussani on muutamia tapauksia ihmisistä, jotka eivät ole elämänsä aikana tajunneet kuin nussimisen tuottaman nautinnon, ja unohtaneet kaiken, mikä vaatisi suurempaa vaivannäköä ja tekemistä itsensä vuoksi eikä jonkin asian tai tarkoituksen takia. Nämä ihmiset eivät edusta minkäänlaista ihmisellistä huippua kyvyiltään, vaikka he evoluution termien kautta määritellen ovatkin onnistuneet siinä, kun ovat saaneet vakonsa jyvitettyä.
Aateli on aina tarkoittanut väsynyttä ihmislajia, ja sellaiset ultranussijat, jotka tulevat tästä ryhmästä, ovat joko äpäröitä tai suvustaan huonontuneita. Halu nussia on aina niin eläimellinen vietti, että sen valloittamilla ihmisillä ei ole tavallisesti myöskään minkäänlaisia pysyvyyden, ja muuten kuin suvullisesti määritellyn pysyvyyden tuntemuksia, he eivät halua muuta kuin rasittaa ilmakehää enemmän ja enemmän entistä tyhmempien ja tyhjänpäiväisimpien jälkeläistensä eloontuottamalla.
On jaloa olla sukunsa viimeinen, koska siinä tilanteessa edustaa sitä voimakasta tunnetta, jonka suvun historia on saanut aikaan, mitä se on kehittynyt kulttuuripääomaansa tukeutuen ja joka on erillään evoluutioista ja muista uuden roskaväen tuottamisen tunteista. Vanha suku tarkoittaa etenkin sukua, joka on ylittänyt roskaväen tuottamisen halun ja on edennyt kohti esimerkiksi Pentti Linkolan, joka tulee molemmilta puoliltaan kulttuuri- ja aatelissuvuista, maailmankuvaa, joka on rakentunut käyttäen perusteena kulttuurisukujen sivistystä, sitä, ettei yhteiskuntaa tai maailmaa rasiteta yhtään sen enempää, kuin mikä on tarpeeksi.
On varmasti niin, että kun asiantuntijat ennustavat ihmissukukunnan tulevaisuuden värin olevan ruskea, että kaukaasialaisten kulttuurisukujen tulee poistua tästä järjestelmästä, koska tulevaisuudessa muulle ei anneta arvoa, kuin sille, jos pystyy puskemaan itsestään mitä tyhmintä ja turhanpäiväisintä jälkikasvua, joiden tulevaisuuden yhteiskunta ja maailma ei vaikuta kovinkaan loistokkaalta.
On valittava haluaako edistää sitä korkeinta, mihin ihmiselämä on tarkoitettu: taidetta, tiedettä, filosofiaa, kirjallisuutta ja uskontoa, vai haluaako toistaa tämän virheen, johon enemmän alapäähänsä kuin yläpäähänsä keskittyneet ovat aikojen halki syyllistyneet.
Olli von Becker
YTM

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti